Wie zijn wij

Benneker Bouw: Gedreven broers en creatief duo met ieder een eigen specialisme.

Sinds het sluiten van hun vorige gezamenlijke werkgever, hoefden Pascal Benneker en Leon Benneker er niet lang over na te denken: ‘We gaan hoe dan ook weer samen aan de slag. Óf bij een werkgever, of in een eigen onderneming.’ Ze kozen voor het laatste en namen de sprong in het diepe. En daar hebben ze tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad.

Eigen werkplaats

Benneker Bouw bestaat inmiddels 6 jaar (sinds 2011) en heeft zijn bijdrage geleverd aan vele mooie projecten. De gemeenschappelijke filosofie van de broers is: ‘Samen maken we het mogelijk’. ‘We zien het als uitdaging om voor ieder budget en probleem een passende oplossing en werkwijze te bedenken. We kunnen hieraan voldoen doordat er de beschikking is over een eigen werkplaats alwaar we de meest uiteenlopende producten uit hout kunnen vervaardigen’, aldus de broers.

Bekijk hier de meest recente projecten van Benneker Bouw.

Projectmanagement

Werken met de broers is heel gezellig, maar vooral erg doeltreffend. Gaat het nu om het storten van een vloer of om het construeren van een gehele woning, Benneker bouw beschikt over de kennis en de kunde om ieders droom mogelijk te maken. ‘Daar waar noodzakelijk schakelen we experts uit ons netwerk in en nemen hierbij de rol van projectmanager op ons. U hoeft zich dus nergens om te bekommeren en heeft contact met één partij’.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf met persoonlijke aandacht en de ontwikkelcapaciteiten van een grote speler? Zoek niet verder en neem contact met ons op!

  • Sinds: februari 2011
  • Locatie: Rossum, Nederland
  • Categorie: Renoveren, verbouwen, ontwerpen, creëren, sparren
  • Slogan: Samen maken we het mogelijk!